Tekstissä tavataan! – Keskustelua kirjallisuuden kääntämisestä 25. 5.

Keskustakirjasto Oodi ja FILI järjestävät kääntämisteemaisen keskustelun Tekstissä tavataan! torstaina 25.5. klo 13.00–16.00 (Suomen aikaa). Tapahtuma striimataan (Oodi julkaisee striimlinkin, striimaus on vapaasti katsottavissa 2 viikon ajan).

Tilaisuudessa on kolme osaa: kirjailija Laura Lindstedt keskustelee kääntäjiensä David Hackstonin ja Claire Saint-Germainin kanssa. Claire jatkaa suomentaja Lotta Toivasen kanssa. Tilaisuuden lopuksi kääntäjien lukupiirissä keskustellaan Merja Mäen kanssa hänen romaanistaan Ennen lintuja.

Tervetuloa mukaan seuraamaan joko livestriimiä tai sitten myöhemmin katsomaan tallenne Oodin/FILIn fb-kanavien kautta.

Tässä linkki: https://www.facebook.com/events/544405411226623/?ref=newsfeed

Úvod > akce > Tekstissä tavataan! – Keskustelua kirjallisuuden kääntämisestä 25. 5.