2 Suomea Suomessa -harjoittelupaikkaa!

Nyt on erillishaussa kaksi Suomea Suomessa -harjoittelupaikkaa:

  • aikaisintaan helmikuussa 2022 alkava harjoittelujakso Eurajoen kristillisessä opistossa
  • 1.3.2022 alkava puolen vuoden harjoittelujakso FILIssä.

Haku molempiin paikkoihin päättyy 7.12.2021!

Voimassa olevan oleskelulupalainsäädännön vuoksi tällä hetkellä Suomea Suomessa -harjoitteluohjelmaan voidaan valita vain EU-maiden, Islannin, Norjan, Sveitsin ja Liechtensteinin kansalaisia, mutta toiveissa on, että tilanne lähikuukausina muuttuisi.

Tiedot  Suomea Suomessa -harjoitteluohjelmasta löytyvät sivulta oph.fi/suomea-suomessa-harjoittelu. Tarkemmat tiedot erillishausta ja haettavista paikoista löytyvät kohdasta Avoimia paikkoja hakuajan ulkopuolella.

Úvod > CIMO/Opetushallitus > 2 Suomea Suomessa -harjoittelupaikkaa!