Změny v provozu Knihovny FF UK od 1. prosince

Vážení čtenáři,

od 1.12. budou zprovozněny absenční výpůjční služby Knihovny FF UK přes výdejní okénka. Pro výpůjčky je nutné dokumenty rezervovat v Centrálním katalogu UK (ckis.cuni.cz) Objednání je možné již nyní.
Výpůjčky budou následně vydány ve třech spádových knihovnách:
  • Knihovna Jana Palacha pro knihovny na nám. Jana Palacha
  • Knihovna Ústavu řeckých a latinských studií (1. patro, místnost 131) pro knihovny v Celetné ulici (v Knihovně Celetná probíhá rekonstrukce)
  • Knihovna Šporkova paláce
Otevírací doba knihoven: úterý, středa, čtvrtek
  • Knihovna Jana Palacha 10-17
  • Knihovna Ústavu řeckých a latinských studií 10-15
  • Knihovna Šporkova paláce 10-15
Po objednání dokumentu vždy vyčkejte na potvrzující e-mail, že je vaše výpůjčka připravena, a to pro každou dílčí knihovnu, která má dokument ve fondu (tedy nikoliv vydávající) zvlášť.
Nadále využívejte prosím pro vracení výpůjček biblioboxy v příslušných budovách FF a případné pokuty prosím uhraďte bezhotovostně (https://www.ff.cuni.cz/knihovna/sluzby/vypujcni-sluzby/platby-pokut/).
Zkontrolujte si prosím délku vašich výpůjček po přihlášení do čtenářského konta v Centrálním katalogu UK (ckis.cuni.cz) a případně prosím aktualizujte platnost vašich rezervací. Rezervace, o které již nemáte zájem, prosím stornujte.
Další provoz knihoven bude případně upravován v souladu s opatřením vlády a na ně návazných opatření FF UK. Pro více informací sledujte web koronavirus.ff.cuni.cz a knihovna.ff.cuni.cz.

Vaše Knihovna FF UK

Úvod > FF UK > Změny v provozu Knihovny FF UK od 1. prosince