Zahraniční studijní výjezdy v akademickém roce 2020/21

Od 15. ÚNORA bude otevřena aplikace https://is.cuni.cz/webapps/ pro přihlášky na zahraniční studijní výjezdy programu Erasmus+ v akademickém roce 2020/21 (doporučujeme rovněž informační schůzku dne 3. února 2020 od 10:30 v místnosti P200, https://www.facebook.com/events/579263929296661/).

Přes oddělení finštiny se můžete hlásit na pobyty především do Finska (Tampere, Turku, Helsinky, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, HUMAK), ale na finská studia také můžete přes naši smlouvu vyjet do Stockholmu. Pro výjezdy jinam slouží smlouvy na vašem druhém oboru; pokud budete chtít využít smluv jiných kateder či ústavů, musíte k tomu mít dobrý důvod a sledovat příslušné pokyny zahraničního oddělení. Pokud jste již na Erasmu+ pobývali, nejsou ani opakované výjezdy vyloučeny (čtěte příslušná pravidla).

Budete-li mít o výjezd zájem, termín pro vyplnění elektronické přihlášky v aplikaci je 2. BŘEZEN; jakmile ji vyplníte (či alespoň založíte), zpravte o tom koordinátora zahraničních smluv Erasmus+ a Alkio na finštině Jana Dlaska na jeho fakultní adrese e-pošty. Můžete si založit maximálně tři přihlášky (pro případ, že by jedna nevyšla).

Erasmus+ je mezinárodní výměnný program v garanci fakultního zahraničního oddělení, a všechny náležitosti o něm se dozvíte na stránkách FF / Erasmus. Na koordinátora na finštině se můžete ihned obracet (e-poštou či v konzultačních hodinách) co se týče např. doporučení ve výběru univerzity či v případě zájmu o kontakt na naše dřívější studenty se zkušeností z Erasmu+; budete s ním rovněž moci v případě přijetí na výjezd konzultovat sestavování studijního programu.

Úvod > Nástěnka > Zahraniční studijní výjezdy v akademickém roce 2020/21